Thursday, August 4, 2011

Vanilla Cupcakes




Aquí teniu la recepta dels Cupcakes de Vainilla, una mica adaptat de la recepta de Joy of baking (una pàgina genial, amb vídeos de les receptes!!!)
El frosting o el que poseu a sobre pot ser buttercream, crema de nata i de formatge, ganache de xocolata, o el que volgueu.

Here you have the recipe of the Vanilla Cupcakes, adapted a bit from the recipe found in Joy of baking (a great page, with videos of the recipes!!!)
The frosting on top can be buttercream whipped cream cheese, chocolate ganache, or anything you like.


Ingredients:
125 g mantega sense sal
150 g sucre blanc
3 ous
1 cullereta petita d’extracte de vainilla
Ratlladura de llimona
235 g farina
1 cullereta de llevat químic
1 cullereta de bicarbonat (de pastisseria)
¼ cullereta de sal
60 ml buttermilk




Ingredients:
125 g (½ cup) unsalted butter
150 g (2/3 cup) granulated white sugar
3 eggs
1 tsp vanilla extract
Zest of one lemon
235 g (1 ½ cup) all-purpose flour
1 tsp baking powder
1 tsp baking soda
¼ tsp salt
60 ml (¼ cup) buttermilk





Prescalfeu el forn a 180ºC i engreixeu 12 (aprox.) motlles o càpsules de magdalena.
Bateu la mantega amb el sucre amb l'ajut d'un batedor elèctric.
Barregeu la buttermilk amb l'ou.
En un altre bol, barregeu la farina, el llevat, el bicarbonat, la sal, la ratlladura de llimona i l’extracte de vainilla.
Ara ja podeu afegir la barreja amb la farinaa i la buttermilk a la mantega muntada, de mica en mica, la farina en tres cops i la buttermilk en dos, començant i acabant per la farina.
Ja teniu la massa preparada! Ompliu els motlles o càpsules de magdalena uns 2/3 (no més perquè sinó quan la massa pugi us vessarà) i fornegeu durant uns 15-20 min o fins que al punxar un escuradents al mig aquest surti sec.
Deixeu refredar els Cupcakes mentre prepareu la crema que anirà damunt.




Pre-heat the oven at 180ªC and grease 12 (aprox.) cupcake molds or capsules.
Cream the butter and sugar with the help of an electric mixer. 
Beat the egg and buttermilk.
In another bowl mix the dry ingredients: flour, baking powder, baking soda, zest of lemon and vanilla extract.
Add the flour mixture and the buttermilk mixture to the creamed butter, in three additions, starting and ending with the flour mixture.
Now the batter is ready! Fill the cupcake molds or capsules about 2/3 (not more because when the batter raises in the oven, it could drop) and bake for about 15-20 min or until a toothpick comes out dry when inserting it in the middle of the cupcake.
Let the cupcakes cool while you make the frosting.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...